Koulutus

Golfopettajan Peruskoulutus

PGA:n jäseneksi aikovien peruskoulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa. Peruskoulutus sisältää kolme tasoa ja sen on Confederation of Professional Golf (ent. Euroopan PGA) hyväksymä. Entinen 5 -portainen koulutus on siis muuttunut kolmeksi tasoksi. Toiselle tasolle opiskelemaan hyväksytty voi hakea PGA: n kokelasjäsenyyttä. Hyväksytysti suoritetun kolmannen tason jälkeen voi hakea täysjäsenyyttä jos muut jäsenkriteerit täyttyvät.

Taso 1: Seuraohjaajatoiminnan perusteet

Taso 2: Golfopettajakoulutus

Taso 3: Golfvalmentajan ammattitutkinto

Tasojen tarkemmat kuvaukset  linkistä: https://golf.fi/seuroille/koulutukset/ohjaaja-ja-valmentajakoulutus/

Coaches’ Circle

Suomen PGA:n Coaches’ Circle on Suomen PGA:n opettajajäsenistä koostuva yhteisö, jonka tavoitteena on kehittää jäsentensä ammattitaitoa erilaisten tapaamisten ja koulutusten muodossa. Samalla se on Facebookissa toimiva tiedotuskanava jäsenilleen ja tarjoaa mahdollisuuden ajatusten vaihtoon golfammattilaisten keskuudessa.

Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti syksyn ja talven aikana, jolloin opetustoiminnassa on rauhallisempaa. Tapaamiset pyritään järjestämään jokaisen kuun ensimmäisenä tiistaina syys-helmikuun välisenä aikana. Tapaamisista tiedotetaan Coaches’ Circle Facebook-ryhmässä sekä sähköpostitse jäsenille.