SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Koulutus

Peruskoulutus

PGA:n jäseneksi aikovien peruskoulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa. Peruskoulutus sisältää viisi tasoa ja sen on Euroopan PGA:n hyväksymä. Golfliitto vastaa koulutuksen tasoista 1-3 ja PGA 4-5. Kolmannen tason suoritettuaan opiskelija voi hakea PGA: n kokelasjäsenyyttä. Viidennen tason jälkeen voi hakea täysjäsenyyttä jos muut kriteerit täyttyvät.

Taso 1: Golfohjaajan peruskurssi

Taso 2: Golfohjaajakoulutus

Taso 3: Assistant Trainer -koulutus

Taso 4: Golfopettajakoulutus

Taso 5: Golfin ammattivalmentajatutkinto


Seuraava 4. taso alkaa syksyllä 2017 ja päättyy helmikuussa 2018. Golfin ammattivalmentajatutkinto alkaa välittömästi 4. tason päätyttyä maaliskuussa 2018 ja valmistuminen on joulukuussa 2018. 

Coaches' Circle

Suomen PGA:n Coaches' Circle on Suomen PGA:n opettajajäsenistä koostuva yhteisö, jonka tavoitteena on kehittää jäsentensä ammattitaitoa erilaisten tapaamisten ja koulutusten muodossa. Samalla se on Facebookissa toimiva tiedotuskanava jäsenilleen ja tarjoaa mahdollisuuden ajatusten vaihtoon golfammattilaisten keskuudessa. 

Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti syksyn ja talven aikana, jolloin opetustoiminnassa on rauhallisempaa. Tapaamiset pyritään järjestämään jokaisen kuun ensimmäisenä tiistaina syys-helmikuun välisenä aikana. Tapaamisista tiedotetaan Coaches' Circle Facebook-ryhmässä sekä sähköpostitse jäsenille. 


TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com