SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
Toisen Skandia Challenge ProAmin voittosijat jaettiin 

Skandian viimevuotinen päätös sponsoroida Suomen PGA:n Challenge-tason golfkisa Linna Golfissa tuotti niin runsaasti myönteistä palautetta, että päätimme jatkaa samalla linjalla, kertoo Skandian suhdetoimintajohtaja Stefan Rehnström. Niinpä 25. toukokuuta Vanajanlinnassa juhlittiin jo toisen Skandia Challenge ProAmin voittajia mitä hienoimmassa kevätsäässä. Myös Linna Golfin kenttä sai osanottajien varauksettomat kiitokset aikaisesta vuodenajasta huolimatta.

Skandia Challenge ProAmiin osallistui tänä vuonna 17 maamme eturivin miesammattilaista ja yksi, juuri
ammattilaisuransa aloittanut naisgolfari, Rosa Svahn. Vaikka olosuhteet olivat loistavat, greenit ehkä hiukan karheanhitaita, tulostaso jäi hieman odotettua vaisummaksi. Kisan voiton jakoivat tuloksella 70 Heikki Mäntylä ja Matti Meriläinen. Heikin peli kulki ulos hieman paremmin, mutta erityisesti Matin alku toisella puolikkaalla oli sen verran hyvä, että hänkin pääsi tulokseen kaksi alle parin. Myös kolmassija meni jakoon, kun Thomas Sundström ja Jomi Suhonen pelasivat kumpikin yhden alle. Mainittakoon, että Skandian sponsoroima nuori Rosa Svahn, joka pelasi klubiteeltä, löi tuloksen viisi yli.

Kilpailun jälkeen nautitulla päivällisellä voiton jakaneet Heikki Mäntylä ja Matti Meriläinen kumpikin vakuuttivat, että vaikka kisa ei kuulukaan mihinkään sarjaan tai touriin, niin he ottavat aina tällaiset kilpailut tosissaan. Nytkin tämä oli hyvää valmistautumista vajaan viikon kuluttua Meri-Teijossa pidettävään Finnish Touriin ensimmäiseen osakilpailuun. Sitä ennen Matti aikoo saattaa nyt karanneet draivinsa kuntoon, kun taas Heikki haluaisi säilyttää oman, hyvin sujuneen puttityöskentelynsä jatkossakin. Molemmat hieman ihmettelivät voiton tulemista seiskalla alkavalla tuloksella, parempaa tulosta odotettin, golfarit hymyilivät. Heikki kehui myös kentän kuntoa jo tässä vaiheessa. Mihinkähän vielä päädytäänkään, kun täällä elokuussa pidetään Challenge Tourin kisa, hän tuumi.

Ammattilaisten kisan ohella Linna Golfissa pelattiin myös pistebogeykisa, jonka kolmihenkisten joukkueiden kisan voitti ryhmä Janne Näreranta, Jarmo Sinisalo ja ammattilaisia edustanut Peter Erofejeff. Kun jokaiselta väylältä laskettiin paras bogeytulos, joukkueen saavutus oli kovaa luokkaa eli 53 pistettä. Siitä alkaa olla jo vaikea panna paremmaksi, iloitsi kisan isäntä Stefan Rehnströmkin. Tyytyväisyytemme on moninkertainen, Rehnström hehkutti, sillä tämä tapahtuma on ennen kaikkea tuotteidemme myyjille järjestetty tapaamistilaisuus, johon tänä vuonna yhdistimme myös henkilökuntamme tyky-päivän. Uskon, että kaikki ovat viihtyneet täällä ja yhtyvät kiitoksiimme Vanajanlinnan väelle tilaisuuden erinomaisista järjestelyistä.

vaikka tosissaan pelattiin, mukavassa porukassa kaikilla oli hauskaa, totesivat
Vaikka tosissaan pelattiin, mukavassa porukassa kaikilla oli hauskaa, totesivat
 

(Suomen PGA ry 8.6.2009)
«« Edelliselle sivulle


TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com