SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
Biomekaniikan huippuasiantuntija PGA: n kouluttajana 

PGA: n koulutustoimikunnan järjestämä biomekaniikan koulutusosio alkoi 3D teorialla ja testauksilla. Golfopettajien osuus oli kahden päivän tiivis paketti, jonka aikana opiskeltiin luokassa teoriaa ja Malmin golfhallissa tehtiin jokaiselle henkilökohtaiset 3D -analyysit. Analyysiin pääsyä odottavat treenasivat samaan aikaan Timo Rauhalan johdolla. Kolmas päivä oli varattu pelaaville ammattilaisille, joille tehtiin vielä hieman syvempi analyysi.

ryhmätyönä analyysin esittämistä (vas. john hellström, jan forssel, petteri nykky ja matti lindholm)
Ryhmätyönä analyysin esittämistä (vas. John Hellström, Jan Forssel, Petteri Nykky ja Matti Lindholm)

Ensimmäinen päivä käynnistyi Pasilan SLU -talolla. Luokassa käytiin 3D -analyysin perusteita ja teoriaa sekä muita biomekaniikkaan liittyviä yksityiskohtia. Iltapäiväksi siirryttiin Malmille, jossa jatkettiin seuraava aamupäivä. Torstain iltapäiväksi palattiin luokkaan tekemään analyysiä osallistujien analyyseistä. Kolmas päivä kului ammattipelaajien testaamiseen ja Nelosen urheilukin kiinnostui tulemaan paikalle ja tekemään aiheesta jutun urheilu-uutisiin.

Kouluttajana oli alan huipputekijä John Hellström, joka on golfvalmentajan lisäksi kolmen eri tutkinnon suorittanut tutkija. Hellströmin innostus omaan asiaansa ei voinut olla vaikuttamatta osallistujiin ja palaute olikin poikkeuksetta erinomaista. Kolmiosainen koulutus jatkuu 1-2.4.2009, jolloin käydään läpi liikkeitä, fyysistä testausta, fysiikan ja golftekniikan linkittämistä sekä golfpelaajien fitness -ohjelmien suunnittelua. Ilmoittautua voi PGA: n toimistoon.

jyryn swingin analyysiä (vas. jyry-jussi peltomäki ja john hellström)
Jyryn swingin analyysiä (vas. Jyry-Jussi Peltomäki ja John Hellström)
 

(Suomen PGA ry 22.2.2009)
«« Edelliselle sivulle

Lisätietoa

TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com