SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
Uudenmaan piiri hakee juniorivalmentajia 

Pääkaupunkiseudulla on jo muutaman vuoden ajan toiminut Uudenmaan piirin junioritoimikunta, joka pyrkii edistämään alueensa nuorisogolfia. Toimikunta on organisoinut mm. suosittua Uudenmaan piirin nuorten joukkuereikäpelisarjaa. Junioritoimikunta on toiminut itsenäisesti, mutta toimii myös yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa. Nyt toimikunta haluaa kehittää etelän alueen nuorisogolfia edelleen ja seuraava kehityskohde on nuorten aluevalmennus. Haemme toimintaan vähintään neljää

GOLFVALMENTAJAA

vastaamaan etelän alueen nuorten aluevalmennuksesta. Tulevilta valmentajilta toivomme kokemusta nuorten valmennuksesta, kokonaisvaltaista valmennusotetta ja positiivista asennetta nuorisogolfiin. PGA jäsenyys on suotavaa.

Tavoitteena on järjestää leirejä sekä tytöille että pojille jo tulevana keväänä ja kesänä. Ajatuksena on luoda jatkuva ja toimiva, liiton valmennustoimintaa tukeva ja täydentävä valmennusjärjestelmä Etelä-Suomen alueen tarpeisiin. Pyrkimyksenä on taata nuorten valmennuksen jatkuvuus ja pitkäjänteisyys, ja toivommekin valmentajien sitoutuvan tehtävään vähintään kahdeksi vuodeksi. Valmentajan tehtäviin kuuluu valmennussuunnitelman teko, valmennuksen järjestäminen sekä oman ryhmän budjetin teko. Valmentajille maksetaan liiton noudattamien periaatteiden mukainen korvaus, lähinnä leiripäiviltä. Palkkaus perustuu 0-budjettiin eli osallistujat maksavat kaikki kustannukset.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse Heini Haapalalle osoitteeseen: haapala@welho.com. Hakemusten tulisi olla perillä perjantaina 5.3.2004 mennessä. Junioritoimikunta valitsee valmentajat maaliskuun aikana.

 

(Suomen PGA ry 12.2.2004)
«« Edelliselle sivulle


TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com