SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
Lauri Ruuska antoi myrskyvaroituksen Talissa 

Lauri Ruuska vastasi päivän parhaasta kierrostuloksesta PGA:n mestaruuskilpailuissa. Kuva Juha Hakulinen.
Lauri Ruuska vastasi päivän parhaasta kierrostuloksesta PGA:n mestaruuskilpailuissa. Kuva Juha Hakulinen.

Tarinagolfin Lauri Ruuska (-1) pelasi perjantain parhaan kierrostuloksen (67, -4) Audi PGA Finland Championshipissa. Neljä alle parin sujunut kierros nosti Ruuskan vain lyönnin päähän kilpailun kärjessä jatkavasta Mikael Salmisesta (-2). Joonas Granberg ja Teemu Bakker jakavat Ruuskan kanssa kilpailun kakkospaikkaa. 

Etelä- ja Keski-Suomea perjantaina riepotellut myrsky oli vahvasti pelissä mukana myös Talissa. Se nostaa entisestään Ruuskan huippukierroksen arvoa. Ja myös mies huippukierroksen takana oli oikein iloinen päivän esityksestään. 

”Sain hyvän alun kierrokselle parilla birdiellä. Siitä oli hyvä lähteä liikkeelle. Kauhea tuuli oli koko päivän ajan, ja jouduin varmistelemaan aika paljon, eikä pystynyt hirveästi lähteä hyökkäämään missään kohtaa. Yritin vain pitää bogeyt pois kortista”, Ruuska kertoi. 

”Mutta sain siellä lyötyä kerran bunkkerista suoraan sisään, ja yksi chippikin meni reikään”, Ruuska jatkoi. 

Tuulessa pelaaminen vaatii omat niksinsä, jotka Ruuskalla oli tänään hallussa. Hän on pelannut alkukauden aikana paljon ulkomailla kovissa tuulissa, eikä tämänpäiväinen keli saanut häntä hämilleen. 

”Kyllä se oli todella kova tuuli. Kahdentoista tiillä puu rasahteli aika pahasti, mutta ei se vielä poikki mennyt. Oma pelini pysyi tänään hyvin koossa, vaikka rytmi yleensä vähän katoaa kovassa tuulessa. Ja olen tänä keväänä pelannut aika paljon tuulikeleissä Tanskassa ja Ruotsissa, etteivät nämä olosuhteet yllättäneet ollenkaan”, Ruuska sanoi. 

PGA:n mestaruudesta tulee tiukka kilpailu, sillä lauantain päätöskierrokselle lähdettäessä kärkikuusikko on kolmen lyönnin sisällä. Lauantain lähdöt alkavat kello 8.00, kärki starttaa 9.50.

 

(Suomen PGA ry 30.6.2017)
«« Edelliselle sivulle


TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com