SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
Mikael Salminen lähtee puolustamaan voittoaan Taliin 

Mikael Salminen on valmiina puolustamaan PGA:n mestaruuttaan. Kuva Juha Hakulinen.
Mikael Salminen on valmiina puolustamaan PGA:n mestaruuttaan. Kuva Juha Hakulinen.

Ammattilaisgolfjärjestö PGA:n mestaruuskilpailut pelataan tällä viikolla Talin golfkentällä Helsingissä. Torstaina käynnistyvässä Audi PGA Finland Championship -kilpailussa on mukana 49 pelaajaa. Kilpailussa ovat mukana niin opettavat kuin pelaavatkin ammattilaiset. 

Viime vuoden mestari, Suur-Helsingin Golfin Mikael Salminen lähtee Taliin tittelinpuolustus mielessään. Hyvän alkukauden pelannut Salminen on luottavaisin mielin ennen kilpailun alkua. 

”Hyvillä mielin lähden puolustamaan mestaruuttani. Viimeiset kisat ovat menneet hyvin, ja peli on hyvässä kuosissa. Kenttä on pieni kysymysmerkki vielä, kun en ole käynyt Talissa viime vuoden kilpailun jälkeen. Pitää mennä keskiviikkona pelaamaan harjoituskierros ja vähän haistella tilannetta kentän suhteen”, Salminen suunnittelee. 

Tali poikkeaa uusista golfkentistä melkoisesti, etenkin pituutensa puolesta. Talissa ratkaisurooliin eivät nouse pitkät ja komeat avaukset, vaan aivan toiset pelin osa-alueet. 

”Talissa puttaaminen on se juttu, millä kilpailu voitetaan tai hävitään. Totta kai se on muillakin kentillä sama asia, mutta Talissa se vielä korostuu. Talin kenttä ei ole pituudella pilattu, nimenomaan positiivisessa mielessä, ja viheriöitä lähestytään aika usein wedgellä. Kuka saa ne birdiet tehtyä, on vahvimmilla”, Salminen ennustaa.

Kilpailu käynnistyy torstaina kello 8.00. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kilpailua.

 

(Suomen PGA ry 28.6.2017 8:00:00)
«« Edelliselle sivulle


TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com