SUOMEN PGA RY
PROFESSIONAL
GOLFERS´
ASSOCIATION
Uutiset
KJELL ENHAGER SUOMEEN! Energiaa, inspiraatiota ja ideoita! 

Yksi pohjoismaiden suosituimmista ja innostavimmista valmentajista saapuu jälleen puhumaan Suomeen!

Kjell Enhager on yritysten, taiteilijoiden ja urheilijoiden valmennuksen ammattilainen, jonka asiakkaat vaihtelevat Annika Sörenstam ja Nick Faldosta Frölunda Indiansiin ja Tetra Pak: sta Skanskaan ja Hennes & Mauritziin. Valmennettaviin kuuluu lisäksi näyttelijöitä, muusikkoja ja jopa kokonaisia sinfoniaorkestereita.

Hän on voittanut Vuoden puhujapalkinnon Ruotsissa vuonna 2009. Voiton perusteina mainittiin hänen vuosien työnsä, jolla hän on osoittanut poikkeuksellista lahjakkuutta parantamaan valmennettavien suoritusta ja uskoa itseensä. Enhager on lisäksi hyvin lahjakas ja energinen puhuja, joka herättää kuulijoiden mielenkiinnon ja tekee esiintymisellään lähtemättömän vaikutuksen.

Päivän anti tuo uusia työkaluja niin pelaajien kuin työntekijöidenkin valmennukseen ja keinoja parempaan tuottavuuteen ja henkilöstönhallintaan. Anti ei ole pelkkää inspiraatiota vaan myös selkeitä toimia pelaajien tulosten ja työntekijöiden tehokkuuden parantamiseksi.

Enhagerin valmennusfilosofian ydin on omien vahvuuksien löytämisessä ja niiden vahvistamisessa sen sijaan, että keskitytään siihen mitä tehdään väärin. Joulukuun 18. päivän ohjelma on erittäin innostava ja positiivinen esitys, joka saa kuulijat ajattelemaan uudella tavalla ja voi lähteä joulun viettoon aivan uudella energialla.

Esitys on englannin kielellä. Tervetuloa!

PGA Koulutustoimikunta

 

(Suomen PGA ry 26.10.2015 13:00:00)
«« Edelliselle sivulle

Lisätietoa

TOURIT

Sivujen tuotanto: golfpiste.com